حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است .
طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند. سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند.
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می کند.
نکته: بهترین ماده جهت شستشو و ضدعفونی سبزی، سرکه و نمک دریا می باشد
هیچ ماده غذایی و دسرویی جز سبزی ،زیتون ،خرما اجازه نداریم بین و بعد غذا بخوریم
درباره این سایت