امروزه قندهای در دسترس انسان ها دو نوع هستند؛ راست گرا و چپ گرا.


بهتر است بدانید بدن انسان ها تنها با قند چپ گرا سازگاری دارد؛ البته به اندازه متعادل و به دور از افراط؛ همانند: عسل، انگور، خرما، توت، انجیر، مویز، شکر سرخ، قند میوه جات و … .


قند راست گرا در حالت تجزیه، نور را به سمت راست می تاباند و چپ گرا نور را به سمت چپ.


قند راست گرا محل مناسبی برای رشد میکروب است اما میکروب نمی تواند از قند چپ گرا تغذیه کند.


قندهای مصنوعی که در آزمایشگاه ها سنتز می شود، از چغندر قند به دست می آید و پس از تصفیه آماده مصرف می شود.


از جمله این قندها که بسیار نیز مضر است قرص های ساخارین است که بیشتر افراد دیابتی برای نوشیدن چای از آن استفاده می کنند.


از نمونه های دیگر این قندها

بقیه متن را در ادامه مطلب ببینید:

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها